Om oss

ResaTillMaldiverna.se är den mest kompletta reseguiden på nätet, med fokus på semesterparadiset Maldiverna. Här kan ni som besökare läsa allt som är värt att veta om Maldiverna inför er resa.

Våra artiklar och guider är skrivna efter egna erfarenheter och upplevelser, och det vi inte själva hunnit uppleva än tar vi reda på genom noggrann research och via kontakter inom landet.

Er guide till paradiset 

Hela idén med ResaTillMaldiverna.se grundar sig i att vi själva sökte information om resmålet, men insåg snabbt att det inte fanns en komplett sajt som tillfredsställde våra behov och frågor. Där och då började vi skriva artiklar och guider som är till stor nytta för den som funderar på att besöka landet. Vi lägger stor vikt vid att våra guider verkligen ska vara till nytta för er som söker information.

Ett stort fokusområde för oss är att delge information om landets olika resorts. Det finns så många alternativ att välja mellan, så det blir lätt rörigt. Vi har samlat information om bland annat de mest prisvärda hotellen, de lyxigaste samt de hotell som är nischade inom olika områden, som till exempel fiske eller golf. Vårt mål är att ni som läsare ska hitta all information ni kan tänkas behöva, samt få en klarare bild över vilken resort ni ska välja.

Tillsammans med våra samarbetspartners försöker vi dessutom se till så att våra besökare ska kunna sy ihop sin resa så prisvärt som möjligt, utan att tumma på kvalité och upplevelse! Till exempel så erbjuder vi via vår partner för hotellbokningar ”Bästa Pris-garanti” på ert boende om ni bokar genom våra länkar. Hotellen ni hittar på vår sajt är noga utvalda av oss just för att ni ska få så mycket som möjligt för era pengar, när ni väl bestämt er för att resa till Maldiverna. Skulle ni ha några frågor eller funderingar så tveka inte på höra av er, vi finns här för er!