Boende Maldiverna

Vattenvilla | Strandvilla | Trädgårds Bungalow

Här listar vi de tre vanligaste boendeformerna på Maldiverna

Boende Maldiverna vattenvilla

Vattenvilla

Att bo i en vattenvilla på Maldiverna är som en dröm. Vattenvillan är på de flesta hotell den mest exklusiva boendeformen. Inte nog med att ni bor på pålar ute i havet, även rummen brukar ha mycket hög standard. I vissa vattenvillor erbjuds de till och med en egen jacuzzi eller swimmingpool. Ta trappan ner i de 29 gradiga havet och bara njut. Att bo i en vattenvilla är helt magiskt på alla sätt.

Detta boendealternativet är för er som bara vill ha det bästa.

Boende Maldiverna strand villa

Strandvilla

Att bo i en strandvilla är även det en häftig upplevelse, standarden på rummet är ofta nästan helt i klass med vattenvillorna. Vakna upp varje morgon och det första ni ser är stranden och havet. På vissa öar finns det även strandvillor med egen jacuzzi. Det är även vanligt förekommande att dusch & toalett är under öppen himmel.

Den här boendeformen är den vi primärt rekommenderar då den är mer försvarbar ekonomisk.

Boende Maldiverna bungalow trädgård

Trädgårds Bungalow

Den normalt billigaste boendeformen brukar kallas för trädgårds bungalowDet innebär inte att du per automatik nödvändigtvis kommer ha särskilt långt till stranden. Kom ihåg att öarna är väldigt små, så det är sällan några avstånd att tala om. Däremot kan du inte räkna med att du kommer se stranden från din bungalow. Det man ska komma ihåg är att man åker ju inte till Maldiverna för att ligga på rummet. Utan de flesta timmarna på dygnet kommer ni spendera utomhus.

Detta är ett utmärkt alternativ för er som vill komma iväg till Maldiverna utan att lägga allt för mycket pengar. Men ändå få uppleva precis samma ö som de som bor i de dyrare boendeformerna.

%

Vattenvilla - Lyx

%

Strandvilla - Lagom är bäst

%

Trädgårds Bungalow - Bra budgetval

När ni väl kommit fram till i vilken boendeform som passar er är det ju dags att bestämma vilken ö ni ska åka till. Vi har stor erfarenhet utav Maldiverna och vill hjälpa er på traven, kolla in vilka öar vi anser vara de bästa under fliken bästa ön maldiverna.