Lyxhotell Maldiverna

Här listar vi noga utvalda lyxhotell på Maldiverna. Dessa resort öar kommer inte göra er besvikna vill vi lova.

Låt drömmen bli verklighet och unna er ett lyxhotell på Maldiverna.

lyxhotell maldiverna dusit thani maldives

Dusit Thani Maldives

9,3 av 10 i Gästbetyg

Lyxig paradisö som omges av en turkos lagun och vackra korallrev. Detta populära lyxhotell har tre restauranger med mat från alla världens hörn. Hotellet har en av maldivernas största infinitypooler. Vill ni istället ha er egen pool så erbjuds detta både om ni bor i strandvilla & vattenvilla.

MER INFO & BOKA

lyxhotell maldiverna hurawalhi island resort

Hurawalhi Island Resort

9,5 av 10 i Gästbetyg

Denna 5-stjärnig resort är en relativt ny anläggning som håller hög standard. Hotellet välkomnar gäster som är över 15 år gamla. Här kan ni förvänta er en fantastik service och här finns även världens största undervattensrestaurang.

MER INFO & BOKA

lyxhotell maldiverna ja manafaru

JA Manafaru

9,6 av 10 i Gästbetyg

Ett mycket populärt lyxhotell med förstklassig service. Vi håller denna fantastiska resort som en utav våra absoluta favoriter. Samtliga boendealternativ erbjuder en privat pool och i en del finns det även bubbelpool. Hotellet passar bra både för par & barnfamiljer.

MER INFO & BOKA

Super Lyxhotell Maldiverna

Här hittar ni tre stycken super lyxhotell på Maldiverna. Dessa lyxresorter är helt unika och är framtagna för er som inte har några ekonomiska begränsningar.

lyxhotell maldiverna dusit thani maldives

Anantara Kihavah

9,3 av 10 i Gästbetyg

Högklassiskt lyxhotell som har lockat rika affärsmän med familjer i många år. Stora & lyxiga villor med egen infinitypool. Häftig undervattensrestaurang, imponerande vinlistor. Denna anläggning är familjevänlig och har flera olika barnaktiviteter.

MER INFO & BOKA

lyxhotell maldiverna hurawalhi island resort

Soneva Jani

9,5 av 10 i Gästbetyg

Detta lyxhotell erbjuder förmodligen Maldivernas häftigaste vattenvillor. Här finns plats för det stora sällskapet eller familjen. Villorna erbjuder en vacker design med lyxig interiör. Självklart har ni egen pool och vissa av villorna har även egen rutschkana ut i havet.

MER INFO & BOKA

lyxhotell maldiverna ja manafaru

Velaa Private Island

9,4 av 10 i Gästbetyg

Detta super lyxhotell erbjuder allt och lite till. Välj om ni vill bo på stranden eller ute i havet på pålar, oavsett så har ni såklart er egen pool. Lyxresorten passar både för familjer och par. Denna paradisö är en av de lyxigaste i världen.

MER INFO & BOKA

Bästa lyxhotellen på Maldiverna

Det finns många exklusiva hotell på Maldiverna. Kanske inte så konstigt eftersom det är ett utav de mest lyxiga resmålen i världen. Många av hotellen håller dock inte den standard man kan förvänta sig i förhållande till prislappen. Betalar man stora summor pengar för att få bo på ett lyxhotell, då ska de också leva upp till ens förväntningar tycker vi. Vi har därför väldigt noga valt ut de lyxhotell vi anser håller klass nog för att få kalla sig ett lyxhotell. Dessutom är våra utvalda hotell även de hotell där vi anser ni kommer få mest lyx för pengarna.

Tyckte ni priserna på lyxhotellen var i överkant, kolla då gärna in våra prisvärda hotell på Maldiverna.