Bästa ön Maldiverna

Billiga Hotell | Prisvärda Hotell | Lyxhotell

 Att välja vilken ö man ska bo på kan verka svårt, vi hjälper er i djungeln

Det finns ju både lokala öar och resort öar på Maldiverna. Att bo på en resort ö är det första och mest självklara valet. Men trots att vi nu sorterat ut en del av utav öarna så har vi fortfarande ungefär 100st kvar att välja mellan. Vi har tagit fram vilka vi anser vara de bästa öarna på Maldiverna och har delat in dessa i tre kategorier. Billiga Hotell | Prisvärda Hotell | Lyxhotell.

Maldivernas bästa öar

För oss innebär den bästa ön den ö där vi får ut så mycket som möjligt för våra pengar. Men även att ön verkligen lever upp till de förväntningar vi har. Fundera igenom vad som är viktigt för just er. De öar vi har tagit fram är samtliga populära öar på Maldiverna.

Pris hotell Maldiverna

Priserna varierar stort mellan öarna. Därför vi har tagit fram förslag som ska passa allas plånböcker. Men det är också andra faktorer så påverkar priset:

Årstiden styr priserna

Priserna skiljer sig beroende på när på året ni vill resa. December – Mars är det högsäsong och som dyrast, detta eftersom det är bäst väder då. Reser ni istället i juni-sep kan priserna vara upp till 50% lägre, dock kanske de kommer regna en del. Regnet på Maldiverna brukar komma i skurar, det hör inte till vanligheterna att de regnar mer än ca 3-4h/dag. Oktober & November är även de månader då det är väsentligt billigare än under högsäsongen. Så kan ni stå ut med att det eventuellt kommer regna mellan varven kanske ni ska satsa på att resa då. April & Maj är månaderna innan regnperioden drar igång och har man tur slipper man regnet i princip helt, även dessa månader går de att komma iväg billigare än under högsäsongen. Res när de passar er.

Boendetypen styr priserna

Priserna varierar även kraftigt beroende på vilket boendealternativ ni väljer. Att bo i en vattenvilla kan ibland vara dubbelt så dyrt som en trädgårdsbungalow. Välj den boendeformen som passar er.

Måltidspaketen styr priserna

Det finns ofta flera olika måltidspaket att välja mellan. Vet ni att ni inte dricker alkohol kanske det är onödigt att boka all inclusive. Kanske brukar ni inte äta lunch utan kanske klarar er med en senare frukost? Isåfall är t.ex. halvpension ofta ca 30% billigare än all inclusive. Välj de måltidspaket som passar er.

Välj rätt bokningssida

Idag finns det en uppsjö av olika resebolag och jämförelsesidor. Faktum är att det kan skilja en hel del tusenlappar beroende på vilken sida man bokar genom. Vi på ResaTillMaldiverna.se har gjort ett mycket omfattande arbete för att ta reda på vilken av alla dessa sidor som erbjuder de bästa hotellpriserna. Vi är en helt oberoende sida och hade kunnat välja att samarbeta med vilken bokningssida som helst. Valet föll på en av världens ledande onlineresebyråer. De lämnar en mycket generös prisgaranti. Så vill ni vara säkra på att ni får bästa tänkbara pris så ska ni boka ert hotell genom oss.