Billiga Hotell Maldiverna

Här listar vi våra 7 favorithotell i kategorin: billiga hotell på Maldiverna. Dessa resort öar är väldigt populära budget öar på Maldiverna. Väljer ni någon av dessa öar kommer ni få uppleva paradiset till förhållandevis små pengar.

Om ni bokar ert boende genom våra länkar omfattas ni av bästa prisgaranti!

Billiga resor till Maldiverna 

Att resa billigt till Maldiverna är inte helt enkelt, men heller inte omöjligt. Det beror ju såklart även på vad ni har för preferenser till ordet ”billigt”. Tänker ni på samma summor som en sista minuten resa inom Europa så blir det väldigt svårt.

Det går dock att bo väldigt billigt på Maldiverna, om man väljer en lokal ö. Men upplevelsen kan då heller inte jämföras med om man hade bott på en resort ö. Maldiverna är ett resmål som ni förmodligen bara besöker en eller max ett par gånger i livet. Vi rekommenderar att ni sparar undan lite extra pengar så ni faktiskt kan bo på en resort ö.

Maldivernas billigaste hotell är inte på några resort öar, utan istället på de lokala öarna. Men vill ni uppleva Maldiverna med kritvita stränder och små paradisöar så det är en resort ö ni ska bo på. Det är på resort öarna ni kommer få uppleva det ni ser på alla fantastiska bilder från Maldiverna.

Däremot finns det billiga resort öar, i alla fall billiga i jämförelse med andra resort öar på Maldiverna. Öarna vi rekommenderar här nedan är samtliga billiga resort öar, men som fortfarande håller bra standard. Vi vill att er upplevelse av Maldiverna ska motsvara era förväntningar, därför rekommenderar vi endast hotell vi har goda erfarenheter av!

Billiga hotell på Maldiverna 

billiga hotell maldiverna - royal island resort and spa

Royal Island Resort & Spa

Trevligt resort med fina omdömen från besökarna. Ett bra alternativ om ni vill bo i en strandvilla för förhållandevis små pengar. Ön är vacker och hotellet är känt för att erbjuda en fantastisk service.

Här finns bland annat: Pool, poolbar, spa, roomservice dygnet runt osv. Vi behöver väll inte nämna den kritvita sandstranden & turkosa havet?

9,0/10 i Gästbetyg | ★★★★

Boka hotellet via knappen och omfattas av bästa prisgaranti!

billiga hotell maldiverna - sun island resort and spa

Sun Island Resort & Spa

Välbesökt resort i budgetklassen. Här finns flera olika boendealternativ, vilket gör det möjligt att bo även mer exklusivt, t.e.x. i en strandvilla med privat pool. Resorten erbjuder även flera olika måltidspaket.

Hotellet erbjuder ett bra utbud av olika utflyker. Här finns självklart även en spa-avdelning där ni kan få bland annat massage och ansiktsbehandlingar.

8,9/10 i Gästbetyg | ★★★★

Boka hotellet via knappen och omfattas av bästa prisgaranti!

billiga hotell maldiverna - gangehi island resort

Gangehi Island Resort

En fantastisk liten paradisö som omges av korallrev. Ön håller mycket bra standard i förhållande till prislappen. Villorna på resorten ligger antingen i en tropisk trädgård, på stranden eller över vattnet.

Resorten erbjuder flera olika vattenaktiviteter, fiske och snorklingsturer. Här finns även en spa-avdelning och ett professionellt dykcenter.

8,8/10 i Gästbetyg | ★★★★

Boka hotellet via knappen och omfattas av bästa prisgaranti!

billiga hotell maldiverna - ellaidhoo maldives by cinnamon

Ellaidhoo Maldives by Cinnamon 

Populär budget ö på Maldiverna med olika boendemöjligheter. En mysig liten ö som ni går runt på 15 min. Resorten är känd för att ha ett mycket fint husrev. Så här kan ni enkelt simma ut och få uppleva fantastisk snorkling.

Runt ön kan ni se både stingrockor, sköldpaddor och såklart fiskar o alla världens färger. Givetvis finns här även spa, pool med mera.

8,3/10 i Gästbetyg | ★★★★

Boka hotellet via knappen och omfattas av bästa prisgaranti!

billiga hotell maldiverna - embudu village resort

Embudu Village Resort

Omtyckt resort med riktigt bra priser. Hotellet har extremt hög efterfrågan och blir ofta fullbokat snabbt. Här bor ni antingen i en bungalow på stranden eller i en vattenvilla. Ön ligger endast 20 minuters båtresa från flygplatsen.

Runt ön finns ett fantastiskt husrev och här erbjuds dykkurser både för nybörjare och proffs. Hotellet arrangerar även flera olika utflykter.

8,6/10 i Gästbetyg | ★★★

Boka hotellet via knappen och omfattas av bästa prisgaranti!

billiga hotell maldiverna - biyadhoo island resort

Biyadhoo Island Resort

Biyadhoo Island ligger inbäddat i tropisk grönska och erbjuder ett strandnära boende på 30 m2. Detta är vårt absolut billigaste hotell på Maldiverna. Perfekt för er som vill uppleva en resort ö för små pengar.

Hotellet ligger 40 min med speedboat från flygplatsen. Här erbjuds bland annat en mängd olika vattensporter och en spa-anläggning.

8,4/10 i Gästbetyg | ★★★

Boka hotellet via knappen och omfattas av bästa prisgaranti!

billiga hotell maldiverna - fun island resort and spa

Fun Island Resort & Spa

Denna paradisö har länge varit populär i budgetsegmentet. Här kan ni bo billigt i antingen väldigt små strandvillor eller i lite större strandvillor. De erbjuder flera olika måltidspaket, så ni kan välja det som passar er bäst.

Resorten erbjuder både gym & spa, samt en hel del olika aktiviteter. Hit kommer ni med båt från flygplatsen, en resa på ca 45 min.

8,0/10 i Gästbetyg | ★★★

Boka hotellet via knappen och omfattas av bästa prisgaranti!