Billiga Hotell Maldiverna

Här listar vi våra tre favorithotell i katerogin: billiga hotell på Maldiverna. Dessa resort öar är väldigt populära budget öar på Maldiverna. Bokar ni någon av dessa öarna kommer ni få uppleva paradiset till vettiga pengar.

billiga hotell maldiverna medhufushi island resort

Medhufushi Island Resort

4,4 av 5 i gästbetyg

Trevligt & billigt hotell med flera olika boendealternativ. Här kan ni även välja fritt bland måltidspaketen. Mängden alternativ som ges gör de möjligt att få besöka denna resort ö väldigt billigt. Ön har allt man behöver: Pool, bar vid poolen, två restauranger, spa osv. Vi behöver väll inte nämna den kritvita sandstranden & turkosa havet?

MER INFO & BOKA

billiga hotell maldiverna medhufushi island resort

Ellaidhoo Maldives by Cinnamon

4,2 av 5 i gästbetyg

Populär budget ö med rimliga priser. En mysig liten ö som du går runt på 15min. Resorten är känd för att ha ett mycket fint husrev. Så här kan ni enkelt simma ut och få uppleva fantastisk snorkling. Runt ön kan ni se både stingrockor, sköldpaddor och såklart fiskar o alla världens färger. Givetvis finns här även spa, pool med mera.

MER INFO & BOKA

billiga hotell maldiverna medhufushi island resort

Filitheyo Island Resort

4,0 av 5 i gästbetyg

4-stjärnigt hotell med hög efterfrågan. Stora valmöjligheter vad gäller boende & måltidspaket. Ett mycket prisvärt hotell med många återkommande gäster. Här hittar ni ett dykcenter där man kan få professionella dykkurser. Resorten erbjuder även en hel del familjevänliga bekvämligheter.

MER INFO & BOKA

 

Billiga resor till Maldiverna

Att resa billigt till Maldiverna är inte enkelt, men heller inte omöjligt. Det beror ju även såklart på vad folk anser vara “billigt”. Tänker man på samma summor som en sista minuten resa inom Europa, så blir det svårt. Precis som med allt annat så får man vad man betalar för. Det går att bo väldigt billigt på Maldiverna om man väljer en lokal ö, men reseupplevelsen ska då heller inte jämföras med som om man hade bott på en resort ö. Maldiverna är ett resmål man förmodligen bara besöker en eller max ett par gånger i livet, vi rekomenderar att ni istället sparar undan lite extra pengar så ni faktiskt kan bo på en resort ö.

Maldivernas billigaste hotell är inte på några resort öar, utan på de lokala öarna. Men vill ni uppleva Maldiverna med kritvita stränder och små paradisöar så det är en resort ö ni ska boka. Däremot finns det billiga resort öar, i alla fall billiga i jämförelse med andra resort öar på Maldiverna. Öarna vi rekomenderar är samtliga billiga öar, men som fortfarande håller bra standard. Vi vill att er upplevelse av Maldiverna ska motsvara era förväntningar, därför rekomenderar vi endast hotell vi har goda erfarenheter av.

 

Vill ni gå upp en nivå i standard kan ni kolla in våra prisvärda hotell på maldiverna.