Prisvärda Hotell Maldiverna

Här hittar ni 7 stycken väldigt prisvärda hotell på Maldiverna. Dessa resorter är samtliga väldigt populära öar på Maldiverna, och noga utvalda utav oss. Här kommer ni verkligen få uppleva paradiset, och troligtvis kommer ni inte vilja åka hem! Öarna håller bra standard är minst 4-stjärniga. Här får ni mest för era pengar!

Om ni bokar ert boende genom våra länkar omfattas ni av bästa prisgaranti!

Prisvärt boende Maldiverna

Det finns en hel del olika ”mellanpris” hotell på Maldiverna. Standarden varierar dock kraftigt. Många av hotellen är dyrare än vad det enligt oss borde vara. Men med en sådan vacker natur runt om är de lätt att ta fina bilder för att det ska se bra ut. Hotellen vi valt ut håller alla en god standard och ligger väldigt bra i pris.

Vi har gått igenom samtliga hotell på Maldiverna och har själva besökt flera av öarna för att bilda oss en egen uppfattning väl på plats. De hotell vi rekomenderar har vi väldigt goda erfarenheter av, likaså har de fått goda omdömen från många andra besökare. Dessa hotell är enligt oss de mest prisvärda hotellen. Så är ni ute efter ett fint och prisvärt boende på Maldiverna, kan vi varmt rekommendera nedanstående hotell.

Maldivernas mest prisvärda hotell 

prisvärda hotell maldiverna - innahura maldives resort

Innahura Maldives Resort

Denna resort färdigställdes 2019, men har redan lovordats av besökarna. Är idagsläget ett av de absolut mest prisvärda hotellen på Maldiverna. Här bor ni i rymliga fräscha bungalows på stranden.

Resorten är familjevänlig och har snabbt blivit en bästsäljare hos många resebyråer. Här finns bland annat pool, spa och kvällsunderhållning.

9,5/10 i Gästbetyg | ★★★★

Boka hotellet via knappen och omfattas av bästa prisgaranti!

prisvärda hotell maldiverna - oblu by atmosphere at helengeli

OBLU by Atmosphere at Helengeli

Trevlig & prisvärd resort som ligger 50 minuters båtresa från flygplatsen. Fräscha strandvillor med utomhusdusch. Finns även möjlighet att bo ända nere vid vattenbrynet med en privat pool.

Hotellet erbjuder en mängd olika aktiviteter som t.ex. olika vattensporter och dykning. Över 30 förstklassiga dykplatser finns i närheten av ön.

9,5/10 i Gästbetyg | ★★★★

Boka hotellet via knappen och omfattas av bästa prisgaranti!

prisvärda hotell maldiverna - kudafushi resort and spa

Kudafushi Resort & Spa

Den här paradisön tar ca 20 min att gå runt och är ett väldigt prisvärt boende på Maldiverna. Hotellet håller högre standard än en mängd andra hotell som är betydligt dyrare. Ett av våra absoluta favorithotell!

Här finns möjlighet att bo i bland annat en strandvilla eller vattenvilla med egen privat swimmingpool. Mycket lyx för pengarna!

9,1/10 i Gästbetyg | ★★★★

Boka hotellet via knappen och omfattas av bästa prisgaranti!

prisvärda hotell maldiverna - mercure maldives kooddoo resort

Mercure Maldives Kooddoo Resort

Populärt hotell som färdigställdes 2017. Resorten erbjuder vattenvillor & strandvillor, båda boendealternativen kan fås med egen pool. Rummen är förhållandevis kompakta (40 m2), men håller en god standard.

Hotellet har ett fint spa med marint tema. Här finns även ett högklassigt dykcenter. Ett flertal vattensporter erbjuds gratis för alla gäster.

9,1/10 i Gästbetyg | ★★★★

Boka hotellet via knappen och omfattas av bästa prisgaranti!

prisvärda hotell maldiverna - reethi faru resort

Reethi Faru, Bio Luxury Resort

Ytterligare ett relativt nytt och prisvärt boende på Maldiverna. Reethi Faru öppnade 2017 och verkligen fått fina omdömen. Resorten erbjuder bra valmöjligheter, både vad gäller boende & måltidspaket.

Här finns bland annat ett 5-stjärnigt dykcenter, spa-anläggning och ett stort utbud av olika sport och vattensport aktiviteter.

9,1/10 i Gästbetyg | ★★★★

Boka hotellet via knappen och omfattas av bästa prisgaranti!

prisvärda hotell maldiverna - amari havodda maldives

Amari Havodda Maldives

5-stjärnigt prisvärt hotell med hög efterfrågan. Här bor ni i fräscha strandvillor eller vattenvillor på knappt 100 m2. Finns även möjlighet att få en egen privat pool, om ni vill lyxa till det ytterligare.

Hotellet erbjuder bland annat olika båtutflykter, i området är det mycket populärt och snorkla & dyka. Prisvärt boende i förhållande till standard!

9,0/10 i Gästbetyg | ★★★★

Boka hotellet via knappen och omfattas av bästa prisgaranti!

prisvärda hotell maldiverna - kuredu island resort and spa

Kuredu Island Resort & Spa 

En av de största resort öarna som blivit en favorit ö för många skandinaver. På den här ön finns det något för alla. Ön har ett stort dykcenter, golf korthålsbana med drivingrange, spa-anläggning med mera.

Ön har även en egen bröllopskoordinator som hjälper er med allt. De juridiska får ni dock själva ordna hemma i Sverige.

9,0/10 i Gästbetyg | ★★★★

Boka hotellet via knappen och omfattas av bästa prisgaranti!