Prisvärda Hotell Maldiverna

Här listar vi tre stycken prisvärda hotell på Maldiverna. Dessa resort öar är väldigt populära öar på Maldiverna. Här kommer ni verkligen få uppleva paradiset och troligtvis kommer ni inte vilja åka hem.

prisvärda hotell maldiverna kudafushi resort & spa

Kudafushi Resort & Spa

9,1 av 10 i Gästbetyg

Den här paradisön tar ca 20min att gå runt och är enligt oss ett utav de absolut mest prisvärda hotellen på hela Maldiverna. På detta 5-stjärniga hotell kan ni förvänta er en förstklassig service. Här finns möjlighet att bo i bland annat en strandvilla eller vattenvilla med egen privat swimmingpool.

MER INFO & BOKA

prisvärda hotell maldiverna kuredu island resort

Kuredu Island Resort

9,0 av 10 i Gästbetyg

En av de största resort öarna som blivit en favorit ö för många skandinaver. På den här ön finns det något för alla. Ön har ett stort dykcenter, golf korthålsbana med drivingrange, spaanläggning. Ön har även en egen bröllopskoordinator som hjälper er med allt. De juridiska får ni dock själva fixa här hemma.

MER INFO & BOKA

prisvärda hotell maldiverna vilamendhoo island resort & spa

Vilamendhoo Island Resort & Spa

8,9 av 10 i Gästbetyg

Populärt och prisvärt hotell med många nöjda resenärer genom åren. En mycket vacker ö som verkligen låter er finna lugn & ro. Hotellet håller bra standard med sina 4,5 stjärnor. Här finns alla önskvärda bekvämligheter. Här kan ni få egen bubbelpool i er strand eller vattenvilla.

MER INFO & BOKA

Prisvärt boende på Maldiverna

Det finns en uppsjö av mellanpris hotell på Maldiverna. Standarden varierar dock kraftigt. Många utav hotellen är dyrare än vad det enligt oss borde vara. Men med en sådan vacker natur runt om är de lätt att ta fina bilder för att det ska se bra ut. Vi har gått igenom samtliga hotell på Maldiverna och har själva besökt flera utav öarna för att bilda oss en egen uppfattning väl på plats. De hotell vi rekomenderar har vi väldigt goda erfarenheter av. Det är inte de billigaste och inte de dyraste i mellanprisklassen, däremot är de enligt oss de mest prisvärda hotellen. Helt enkelt de hotell man får mest för sina pengar.

 

Tyckte ni priserna var för höga kan ni kolla in våra billiga hotell på maldiverna.

Vill ni istället ha än högre standard kan ni kolla in våra lyxhotell på maldiverna.